Je kan berichten automatisch laten verwijderen in onze digitale spreekkamers.

Dit kan je zowel aanzetten bij het maken van een nieuwe spreekkamer, of je kan de optie aanvinken bij een bestaande spreekkamer. In het laatste geval moet je wel de eigenaar, of een beheerder zijn.


Om het automatisch verwijderen tijdens het aanmaken van de spreekkamer te activeren moet je de optie 'Verwijder bericht na een bepaalde periode' aanvinken. Zodra je dit gedaan hebt zie je twee velden erbij komen waarmee je instelt hoelang het bericht in de chat blijft staan.


Om een bestaande spreekkamer aan te passen open je eerst de spreekkamer en druk je vervolgens op 'Meer,' boven in het scherm, en daarna op 'Opties.'

Je kan hier ook weer de optie 'Verwijder bericht na een bepaalde periode' aanvinken waarna je kan instellen hoelang het duurt voordat het bericht verwijderd wordt.

Wanneer de optie aangezet gaat worden in een bestaande spreekkamer zullen alleen nieuwe berichten automatisch verwijderd worden. Eerdere berichten moeten dan nog handmatig verwijderd worden.


Let wel op; zodra een bericht verstuurd is in de chat gaat deze teller lopen. Het kan dus zijn dat als de tijd te kort ingesteld is dat men het bericht mogelijk niet te zien krijgt.