Webclient versie 1.0.3.228 Afdrukken

Versie:1.0.3.228

Verwachte release datum: 07-04-2021

Nieuwe features/verbeteringen:

-Push notificaties worden nu beheerd door de browser (webclient) of het OS (desktop client). Hierdoor kunnen ze langer in beeld zijn.

-Tijdens het videogesprek kan je nu wisselen van camera en/of microfoon. Druk op het tandwieltje om de opties te tonen.

Bug fixes:

-Een bug opgelost waarbij het kon gebeuren dat het picture in picture beeldje kon blijven staan, ook al was het gesprek gesloten.