Om een afbeelding in te voegen moet je op deze knop drukken:

Er zal een bestand-verkenner geopend worden waar je de afbeelding mee kunt selecteren. Druk vervolgens op 'Openen' en de afbeelding wordt over het whiteboard geplaatst. In eerste instantie zal deze er nog niet staan. Je zult boven de afbeelding 3 knoppen zien:

Met de eerste twee knoppen bepaal je hoe de afbeelding op het whiteboard geplaatst zal worden. Met 'Annuleren' kan je stoppen met de afbeelding op het whiteboard plaatsen.

Gebruik de knop 'Tekenen' als je de afbeelding wilt bewerken. Je kunt dan op de afbeelding tekenen, of juist delen uitgummen.

Je kan de afbeelding ook als achtergrond toevoegen. Op deze manier kan je over de afbeelding heen tekenen, maar je kunt geen delen van de afbeelding uitgummen.

Het whiteboard accepteert afbeeldingen die aan de volgende specificaties voldoen:

• De afbeelding is niet groter dan 5MB.
  • Het bestand is een png, jpg, jpeg, gif, tiff, bmp of webp

PDFs toevoegen

Het is ook mogelijk om een pagina uit een PDF bestand toe te voegen.

Druk op de knop om een afbeelding toe te voegen, en selecteer het gewenste PDF-bestand. Druk op 'Openen'. Vervolgens zal je een menu zien waarin je kunt aangeven welke pagina toegevoegd moet worden. Kies de pagina die toegevoegd moet worden en druk op 'Upload naar whiteboard.'

Vanaf dat moment zal de pagina uit de PDF hetzelfde werken als een normale afbeelding.