Het opnemen van een videoconsult zit niet standaard in elk abonnement. Deze functie is beschikbaar voor praktijk abonnementen en hoger.

Het opnemen van een videogesprek kan alleen in een spreekkamer. Wanneer je over deze functie beschikt zal je in de linker bovenhoek deze knop vinden:

Wanneer je hierop drukt zal de stip bij elke deelnemer rood worden:

Er zal nog een extra melding gemaakt worden wanneer het opnemen begint, en eindigt. Nadat het opnemen gestopt is zal de opnamen door onze server tot een afspeelbaar bestand gemaakt worden en zal deze in de spreekkamer als downloadbare video geplaatst worden.