Soms komt het voor dat een gedeeld document onleesbaar wordt naarmate er door het document gescrold of geklikt wordt.

Dit komt voornamelijk voor wanneer het apparaat waarmee je naar het gedeelde scherm aan het kijken  bent niet genoeg systeembronnen beschikbaar heeft om alle constante wijzigingen goed weer te geven.

Het beste wat je kan doen is ongebruikte programma's en documenten even af te sluiten om zo weer systeembronnen vrij te maken.