Om picture in picture mode te gebruiken zal je tijdens het videobellen even je muis over het videoscherm moeten bewegen om de grijze balk onderin het scherm tevoorschijn te halen.

Eenmaal in beeld, dan moet je het rood-omcirkelde knopje hebben om picture-in-picture mode aan te zetten.

Mocht je Zaurus in Firefox gebruiken, dan zie je bovenstaande knop niet. Firefox biedt namelijk zijn eigen picture-in-picture mode aan. Je kan deze activeren door aan de rechterkant op onderstaande knop te klikken.