Soms kan het zijn dat je contacten wilt verwijderen. In de meeste gevallen kan dat. Alleen collegas kunnen niet verwijderd worden uit je contactenlijst.

In de andere gevallen kan je in het 1-op-1 gesprek met deze contacten op 'Meer' drukken om een menu met verschillende opties te laten tonen.


Druk simpelweg op 'Contact verwijderen' om deze te verwijderen. Let wel, het contact kan dan nog wel berichten sturen en op die manier weer in je contactenlijst te komen. Als je dat ook niet meer wilt, dan kan je 'verwijder en blokkeer contact' kiezen. Als je op een later tijdstip toch weer contact met dit persoon wil hebben, dan kan je ze gewoon opnieuw uitnodigen en zal de blokkade automatisch opgeheven worden.