Je kan via gasttoegang een URL ophalen die iemand kan gebruiken om via de browser in het gesprek te komen.

Om dit te doen ga je eerst naar Gasttoegang, en eenmaal dat menu geopend te hebben kan je de link  en de spreekkamer code kopieren. Deze kan je plakken in een andere messenger dienst, of in de mail en versturen naar de gast.

Vergeet vooral niet de spreekkamer code te versturen. De gast moet deze invullen voordat deze het gesprek in mag gaan.

Let wel op: De link blijft geldig en bruikbaar tot de spreekkamer gesloten wordt, of dat degene die de link verstuurd heeft the spreekkamer verlaten heeft.