Gasttoegang zijn verschillende manieren om mensen in een videogesprek te krijgen zonder dat ze de Zaurus app gebruiken, en/of dat ze een Zaurus account hebben.

Wanneer je een spreekkamer geopend hebt, zal je boven aan het berichten venster de knop 'Meer' zien. Als je hierop drukt, dan zie je de optie 'Gasttoegang.'

Als je hierop klikt zie je het volgende. Sommige opties zijn afhankelijk van het abonnement:

Je kan deze gegevens kopieren en verzenden naar de gasten die je in het videogesprek wil hebben. Bekijk de relevante artikelen voor meer informatie per onderdeel.