Webclient versie 1.0.3.218 Afdrukken

Versie: 1.0.3.218

Verwachte release datum: 18-11-2020

Nieuwe features/verbeteringen:

De wachtwoord-reset procedure zal nu aangeven wanneer een link om het wachtwoord te resetten al gebruikt is op het moment dat hierop geklikt wordt, in plaats van nadat het nieuwe wachtwoord al ingevoerd is.

Bug fixes:

Wanneer via de bedrijfsinstellingen een account met een gebruikersnaam aangemaakt wordt zal deze voortaan alleen nog maar met een geldig wachtwoord aangemaakt kunnen worden.