Video integration versie 1.0.19 Afdrukken

Versie: 1.0.19

Verwachte release datum: 07-10-2020

Nieuwe features/verbeteringen:

• Wanneer een alternative login geconfigureerd is op de EPD, dan zal deze voortaan gebruikt worden wanneer je kiest voor 'Open in app.'
  • Het is vanaf nu mogelijk om het scherm te delen. Wanneer de juiste plugin nog niet geïnstalleerd is wanneer je op de schermdelen-knop drukt, dan zal je een link boven aan het scherm te zien krijgen naar de download locatie van de plugin.

Bug fixes:

• Wanneer je een gesprek start via de EPD, dan zal er niet langer een mailtje dat je toegevoegd bent aan de spreekkamer verstuurd worden.
  • Soms kwam het voor dat de naam van de gebruiker vervangen werd met 'Videogesprek integratie.' Dit zal niet meer voorkomen.
  • Chromebooks kregen onterecht een melding dat hun browser niet ondersteunt werd. Dit zal niet meer gebeuren.