Hieronder vind je alle relevante informatie voor het inbellen via een videoconference set.

INHOUDSOPGAVE

Hoe vind ik de inbelgegevens?

De contactgegevens voor het inbellen kan je op dezelfde manier achterhalen als het vinden van de contactgegevens die je nodig hebt om normaal in te bellen. Je kan hier nog even lezen hoe dat moet.

Je zal dit scherm nodig te zien krijgen. Wat je nodig gaat hebben is het adres wat eindigt met @sip.zaurus.io

Ondersteunde codecs:

Audio codecsVideo codecs
AACH264
AC3H265
OPUSVP8
G.711 (PCM/PCMA/PCMU)VP9
G.722 (SB-ADPCM)
ILBC
ISAC
Nellymoser

Instellingen

Er zijn teveel verschillende conference sets om een volledige stap voor stap handleiding te schrijven, maar hieronder kan je vinden het apparaat ingesteld moet zijn om de verbinding op te zetten. Mocht je problemen hebben met het instellen, of wil je zeker weten of het gaat werken, neem dan contact op met de beheerder van je conference toestel.