De Enovation Zaurus Outlook add-in installeren Afdrukken

De add-in moet vanuit de web cliënt van Office 365 geïnstalleerd worden. Om hier te komen kan je verschillende dingen doen.

Wanneer je de Zaurus Outlook add-in toevoegt aan Office 365, dan zal deze automatisch ook toegevoegd worden aan de desktop cliënt die van dezelfde licentie gebruik maakt.

Belangrijk om te weten

De Enovation Zaurus Outlook Add-in is gekoppeld aan de Outlook 365 web-applicatie en niet specifiek aan het Outlook domein. Alle e-mailadressen die je in Outlook 365 als een Microsoft Exchange account kan gebruiken zijn te gebruiken met de Outlook Add-in.

Niet alle versies van Outlook kunnen add-ins gebruiken. Hieronder vindt je welke versie van Outlook je kan gebruiken:

Outlook 2013 (64 bit) voor Windows

Outlook 2016 voor MacOS

Outlook 2016 voor Windows

Outlook voor web

Via de Outlook op het web

• Log in op www.office.com en kies vervolgens voor Outlook.
  • Eenmaal geladen gaan we naar de agenda en drukken we op 'nieuwe gebeurtenis.'
  • Klik op de 3 puntjes in de balk boven in het scherm

• Daar kiezen we voor 'Invoegtoepassingen downloaden'

• Nu wordt het add-in center geladen waar we boven in het scherm kunnen zoeken. Vul hier Zaurus in, en de add-in wordt voor je gevonden.
  • Druk op 'Toevoegen,' en vervolgens op 'Doorgaan.'

De add-in is nu aan Outlook toegevoegd.

Vanuit de Outlook desktop-cliënt:

• Klik in de desktop cliënt op het tabje 'start' en kies voor 'Invoegtoepassing downloaden.'

• Mocht je deze knop niet kunnen vinden, ga dan naar 'Bestand,' het tabje 'Info' en klik op 'Invoegtoepassingen beheren'

Ongeacht welke manier je kiest zal Outlook je nu naar het add-in center sturen.

• Zoek hier naar Zaurus en klik op het Enovation Zaurus icoontje.

Druk in het volgende venster op de blauwe 'Toevoegen-knop' en de Outlook add-in wordt voor je geïnstalleerd.

Organisatiebreed installeren

De Outlook Add-in is ook te instaleren voor de hele organisatie. Je kan dit doen door in het Microsoft 365 admin center.

Open het admin center en ga naar 'settings.' Daar vind je vervolgens 'Integrated apps.'

Kies voor Get Apps en zoek, en selecteer vervolgens Zaurus.

Daarna kan je kiezen of je deze alleen voor jezelf wilt installeren, of voor de hele organisatie, of alleen voor specifieke groepen/medewerkers.