Android versie 2.4.6 Afdrukken

Verbeteringen:

• FD-1778 Statistiekvraag bij eerste keer starten van de app is nu overzichtelijker wanneer een groter lettertype gebruikt wordt.

Bug fixes

• Gefixed dat de Samsung S20+ en Note 10+ niet meer zullen crashen bij het starten/aannemen van het videogesprek.
  • FD-1807 De pincode-beveiliging zal niet meer opkomen als je nog aan het typen bent.
  • De Motorola Moto G5 zal niet meer crashes tijdens een videogesprek.
  • FD-1833 Een bug opgelost die ervoor zorgde dat je niet een gesprek kon beginnen met iemand waar nog geen gesprek mee was