Verwachte release date: 3-6-2020

Nieuwe features:

• Mogelijkheid toegevoegd aan de iOS-app om contacten te verwijderen.
  • De iOS app kan nu de ADFS koppeling laten verlopen via Safari (extern) of via Webkit (intern) afhankelijk van hoe de instellingen zijn op de server.

Bug fixes:

• Bij een verificatieverzoek op 'Nee' drukken zorgt er niet langer voor dat de groene Accepteer-knop gedeactiveerd blijft.
  • #916: Op iOS v13 komt het niet langer voor dat een erg ingezoomde foto getoond wordt wanneer deze gekozen moet worden voor profiel of spreekkamer.
  • Zorgvragers komen niet meer in de 'Zorgvrager-contacten-lijst' van de zorgverlener als deze zorgvrager via een spreekkamer uitgenodigd is.
  • Bij 12 uurs notatie geeft iOS niet langer de verkeerde datumnotatie aan de server door.

Overige wijzigingen:

• Bij het zoeken naar contacten worden deze vanaf nu ingeladen vanaf de server, en niet meer vanuit de cache van de iOS-app.