Verwachte release date: 3-6-2020

Nieuwe features:

Custom SMTP-instellingen toe te voegen aan de bedrijfsinstellingen.

Overige wijzigingen:
Gebruik van  Internet Explorer 11 is niet meer mogelijk.

Omdat IE11 zo erg verouderd is, en hier geen updates meer voor uitkomen is besloten om het gebruik van de web-app in IE11 niet meer mogelijk te maken. Vanaf nu zien gebruikers van IE11 een melding dat het niet meer mogelijk is. In deze melding staan een download link naar Google Chrome die we aanraden voor het gebruik van de web-app.