Webclient versie 1.0.3.205 Afdrukken

• Error -2006 geeft beter aan wat er mis gaat.
  • Term Afbeelding vervangen door Profielfoto.
  • Langer push notificaties blijven langer in beeld.
  • Highlight "New" gaat weer weg als er eenmaal op geklikt is.
  • Schermdelen stoppen knop gaat weer weg als het schermdelen gestopt is.
  • Op de iPad komt weer een correcte melding wanneer er bij de web-app ingelogd wordt.
  • Wanneer een (Group)chat verwijderd wordt, dan zal deze gelijk weggaan, en niet pas na een refresh.
  • Tekst bij doorsturen bijlage gecorrigeerd.
  • De optie "Verwijderen en Blokeren" werkt weer naar behoren.