Ik gebruik Zaurus op mijn mobiel/tablet. Hoe kan ik dit optimaal beveiligen? Afdrukken

Voor een extra mobiele beveiligingslaag kun je de mobiele Zaurus app met een extra pincode of vingerafdruk beveiligen. Daarnaast raden wij aan om te allen tijde gebruik te maken van de tweefactorverificatie. Naast een gebruikersnaam en wachtwoord is er dan ook een code nodig die gegenereerd kan worden met bijvoorbeeld de Google Authenticator app.

 

Daarnaast raden wij je aan om onderstaande tips inzake wachtwoorden in acht te nemen:

  • Gebruik een sterk en uniek wachtwoord. Vandaag de dag zijn er tientallen applicaties en websites waar je een wachtwoord voor nodig hebt. Het is natuurlijk makkelijk om voor al deze accounts hetzelfde wachtwoord te gebruiken, maar dat betekent ook dat als een hacker (of iemand anders met kwade bedoelingen) één van je wachtwoorden achterhaalt, hij ze allemaal heeft. Je kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van een Password Manager. Er zijn verschillende van dit soort applicaties die onder andere nieuwe, sterke wachtwoorden voor je kunnen genereren.
  • Deel je wachtwoord niet met anderen.
  • Deel je wachtwoord ook niet met Zaurus medewerkers (of mensen die zich voordoen als een medewerker van Zaurus). Medewerkers van Zaurus zullen je nooit vragen om je inloggegevens.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.
×

Some text in the Modal..