Ondersteuning voor cliënten/patiënten Afdrukken

Om u en uw collega’s te ondersteunen hebben we vast wat uitleg voor u op een rij gezet die u naar uw patiënten / cliënten kunt sturen voordat u hen uitnodigt om met u te communiceren via Zaurus.

Stuur onderstaande uitleg naar uw patiënten / cliënten:

Voorbereiding

1) U ontvangt een e-mail van uw behandelaar om deel te nemen aan Zaurus.

De afzender van deze e-mail is no-reply@zaurus.io (check eventueel uw spam/ongewenste e-mail)

2) Activeer uw account middels de instructies in de e-mail.

3) Gebruikt u een mobiel/tablet, download dan de app:

Android - Downloaden

iOS - Downloaden

Twijfelt u of uw mobiele apparaat geschikt is om te communiceren via Zaurus? Bekijk dan dit artikel:

https://support.zaurus.nl/nl/support/solutions/articles/47001035607-met-welke-mobiele-apparaten-kan-ik-videoconsulten-gebruiken-

Gebruikt u een desktop/laptop:

Installeer de desktop app:

MacOS - Downloaden

Windows - Downloaden

Of gebruik Zaurus via een browser: Chrome of Firefox

Open dan de volgende URL: https://web.zaurus.io

4) Log in met de door u aangemaakte inloggegevens. U zult de spreekkamer zien die uw zorgverlener voor u heeft aangemaakt en kunt daarin met uw zorgverlener communiceren. U kunt berichtjes en bestanden duren en, wanneer uw zorgverlener deze start, deelnemen aan een videoconsult.

Het videoconsult

1) Zorg dat u op het tijdstip van het videoconsult bent ingelogd op Zaurus, liefst 5 minuten van tevoren.

2) Zodra uw zorgverlener het videoconsult gestart heeft zult u een groene knop zien - klik hierop om deel te nemen.

Praktische zaken

Zorg voor het volgende om het gesprek soepel te laten verlopen:

• Een goed wifi-signaal of een 4G netwerk;

• Een opgeladen batterij op het apparaat wat u gebruikt (houd eventueel een oplader bij de hand);

• Een rustige ruimte met zo min mogelijk omgevingsgeluiden;

• Zorg dat uw microfoon en camera toegang hebben tot Zaurus (dit wordt automatisch gevraagd via de Zaurus applicatie).