Dit kan voorkomen nadat de verbinding opeens wegviel. De camera is niet vrijgegeven door Windows en daarom kan Zaurus niet meer gebruik maken van de camera.

Wat kan helpen is een simpele reboot. Hierdoor zou de camera weer vrij moeten zijn.

Het kan ook zijn dat de server nog een stream van deze gebruiker actief houd en daardoor geen nieuwe stream kan aanmaken. Omdat Zaurus multi-device is, kunnen meerdere apparaten tegelijk gebruikt worden. De behandelaar kan overschakelen naar een mobiel apapraat en hier het gesprek op afmaken. Omdat dit een ander apparaat is zal deze een andere stream aanmaken.

De inactieve stream zal vanzelf stoppen na een aantal minuten.