Deze melding komt vaak voor wanneer Zaurus geen toegang heeft tot de microfoon en/of de camera.

Controleer altijd eerst de settings in de browser als je Zaurus start via een webbrowser.
Als het daar goed staat, en het werkt nog steeds niet, dan kan het zijn dat het operating system geen toestemming geeft aan de browser zelf.

Bij zowel MacOS als bij Windows 10 staan er bij de systeeminstellingen opties voor Privacy. Hier kan je aanpassen welke apps toegang mogen hebben tot de camera en tot de microfoon.

Ook in Edge komt deze regelmatig terug. Edge vraagt met enige regelmaat niet naar de camera of microfoon ondanks dat deze wel toegekend zijn. Echter, omdat Edge niet meer ondersteunt wordt door Microsoft en deze vervangen heeft met een nieuwe variant van Edge, raden we aan om deze nieuwe variant te downloaden. Deze is hier te vinden.

https://www.microsoftedgeinsider.com/en-us/download/