Deze melding komt vaak voor wanneer Zaurus geen toegang heeft tot de microfoon en/of de camera.

Controleer altijd eerst de settings in de browser als je Zaurus start via een webbrowser.
Als het daar goed staat, en het werkt nog steeds niet, dan kan het zijn dat het operating system geen toestemming geeft aan de browser zelf.

Bij zowel MacOS als bij Windows 10 staan er bij de systeeminstellingen opties voor Privacy. Hier kan je aanpassen welke apps toegang mogen hebben tot de camera en tot de microfoon.