Wanneer je een rode balk ziet met een error code die eindigt op -2006, dan is er een grote kans dat de web-app geen toegang heeft tot de camera.

Je kan op de volgende manieren kijken of de web-messenger wel de camera of microfoon mogen gebruiken:

Firefox:
In Firefox zit deze instelling onder Opties -> Privacy en Beveiliging -> Toestemmingen -> Camera (of microfoon)

Chrome/Edge:
In Chrome kan je gaan naar chrome://settings/content invoeren in je adresbalk om naar de privacy-instellingen van de browser te gaan. Hier kan je instellen of de web-app wel of niet toegang mag hebben tot de camera/telefoon.

Chrome heeft ook nog een optie die voorkomt dat websites geluid mogen afspelen. Deze optie moet natuurlijk uit staan als je via de browser met Zaurus belt.

Kopieer chrome://settings/content/sound naar de adresbalk in Chrome om deze optie uit te zetten.

MacOS

Open Safari en ga naar de web-app. Ga vervolgens naar Preferences en klik in het scherm wat opent op 'Websites' en kies daarna voor Camera of Microfoon. Hier kan je zien of Zaurus de camera/microfoon mag gebruiken.

Windows:

Het kan ook nog zijn dat Windows zelf de boel blokkeert. Er is sinds update 1903 een instelling in Windows waarbij camera functionaliteit voor applicaties geblokkeerd kan worden. Je kan deze instellingen als volgt vinden:
Open het startmenu en tik in 'privacyinstellingen voor camera,' of 'camera privacy settings' wanneer Windows in het engels staat.
Dit opent een menu waarin aangegeven wordt welke Microsoft Apps toegang hebben tot de camera, of Windows de camera uberhaupt aanbiedt aan apps, of dat niet-microsoft apps toegang mogen hebben tot de camera.

Zorg dat de instellingen voor Windows om de camera aan te mogen bieden aan apps, en dat niet-microsoft apps toegang mogen hebben tot de camera op toelaten staan. Zo niet, dan gaat het niet werken.