iOS versie 2.8 Afdrukken

Verbeteringen
Het is nu duidelijk aangeven wanneer je chat met een verwijderde gebruiker.

Opgeloste bugs
Een issue opgelost waarbij soms de avatars in chatoverzichten niet goed werden ingeladen vanuit het cache.
Een issue gefixed waarbij je in enkele gevallen maar 1 bericht zag in een chat.
Een bug gefixed wanneer je tijdens een video call op een notificatie klikt, de layout van de chat niet meer werkte zoals het hoorde.