Als je je wachtwoord wilt veranderen kan je dat via de optie 'Wachtwoord vergeten doen maar, zolang je je wachtwoord nog weet, kan je ook handmatig je wachtwoord wijzigen. Je doet dat met de volgende stappen:

• Ga naar Instellingen

• Druk op het tabje wachtwoord

• Vul hier in het bovenste veld het huidige wachtwoord in
  • Vul de overige twee velden in zoals daarboven omschreven staat. Je wachtwoord moet aan alle eisen voldoen. Voor elke eis waar het wachtwoord aan voldoet zal een groen vinkje voor de eis verschijnen.