Zaurus-gebruikers kunnen ervoor kiezen om tijdens een videoconsult hun beeldscherm te delen. Om dit te doen moet je gebruik maken van de desktop client (voor Windows of macOS) of Zaurus via de browsers Chrome of Firefox. Als je gebruik maakt van Chrome zul je wel nog even de desktop sharing extensie voor Chrome moeten installeren.

Start eerst een regulier videoconsult met de persoon / personen met wie je je scherm wilt delen.

Vervolgens zie je bovenin je scherm vier icoontjes.
De meest linkse van deze icoontjes is degene waar je op moet klikken om je scherm te delen.

Je ziet vervolgens een scherm waar je kunt selecteren welk beeldscherm of welke applicatie je wilt delen. Klik op het gewenste scherm en deze zal gedeeld worden met de deelnemers van je videogesprek.