Ja – als je een nieuwe deelnemer toevoegt aan een bestaand digitale spreekkamer kan deze nieuwe deelnemer alle berichten zien die eerder in deze spreekkamer geplaatst zijn.


Houd hier dus rekening mee wanneer je nieuwe deelnemers toevoegt en controleer of er geen informatie in het spreekkamer staat die niet voor deze nieuwe deelnemer(s) bedoeld is. Bij twijfel is het beter om een volledig nieuw spreekkamer aan te maken.