Het is niet mogelijk om een één-op-één conversatie te verlaten. Als de persoon waarmee je de conversatie hebt geen collega is, kun je wel de contactpersoon verwijderen.

Een digitale spreekkamer kun je wel verlaten. Om een spreekkamer te verlaten in de webversie klik je bovenin op ‘Meer’ en kies je in het menu voor ‘Verlaat chat’. Op je mobiele apparaat ga je hiervoor naar het menu rechts bovenin, vervolgens op Opties, en klik je daar op ‘Verlaat spreekkamer’.