Wanneer je de Zaurus app op een Samsung smartphone gebruikt, kan het zijn dat je een melding ontvangt dat de app op de achtergrond actief is geweest. Dit betekent simpelweg dat de app berichten blijft ontvangen ondanks dat deze niet op de voorgrond actief is.

Er wordt gevraagd of je energie wilt besparen door de app uit te schakelen (zodat het een zogeheten ‘sluimerende app’ wordt) – als je hier akkoord voor heeft ontstaan er echter wel problemen bij het ontvangen van nieuwe berichten en de bijbehorende notificaties, omdat je Zaurus dan niet meer toestaat om op de achtergrond actief te blijven.

Let wel: zeer populaire (veelal consumenten) apps zoals WhatsApp hebben hier geen last van, omdat Samsung deze op een whitelist zet.

Ons advies is om de sluimerstand voor Zaurus niet in te schakelen.

Kom je er met bovenstaande informatie niet uit of heb je verdere hulp nodig? Neem dan contact met ons op, of stuur een e-mail naar support@zaurus.nl.