Om een collega uit te nodigen voor een gesprek in Zaurus klik je op ‘Nieuw’, waarna er een menu opent.

In dit menu kies je voor ‘Collega’. Hier kun je e-mailadressen invullen van mensen om uit te nodigen. Om een collega uit te nodigen dien je hier zijn / haar e-mailadres in te voeren – het toevoegen van een persoonlijk bericht is optioneel. Klik vervolgens op ‘Stuur’.

Let wel op dat je het zakelijke e-mailadres gebruikt van deze persoon (gekoppeld aan de domeinnaam van de organisatie). Als je een persoonlijk e-mailadres gebruikt krijgt deze persoon wel een uitnodiging voor Zaurus, maar als deze persoon je uitnodiging accepteert wordt hij / zij binnen Zaurus niet gerekend als collega.

Als je collega geen zakelijk e-mailadres heeft, vraag dan aan je beheerder of deze hem / haar kan toevoegen aan het bedrijfsaccount met een privé e-mailadres of losse gebruikersnaam.