Het is mogelijk om accounts te delen zodat meerdere gebruikers er toegang toe hebben. Het is wel aan te raden om als gedeeld account een apart account aan te maken – bijvoorbeeld een specifiek account voor je team of afdeling. Dit kan geregeld worden door een van de beheerders.


Indien je beheerder bent, kun je in de webversie van Zaurus naar de bedrijfsinstellingen gaan en daar de ‘Gebruikers’ tab openen. Er is een lijst met gebruikers te zien – zoek hier de gebruiker op die je een gedeeld account wilt maken.


Is er nog geen passende gebruiker om om te toveren tot gedeeld account? Maak deze dan eerst aan.

Klik naast de gewenste gebruiker op ‘Wijzig’. Onderin het volgende scherm zie je de toggle ‘Gedeeld account’ – Ja / Nee. Deze staat standaard op ‘Nee’. Klik op ‘Ja’ om het aan te zetten.


Er verschijnen nu nieuwe opties onderin de pagina. Je kunt hier gebruikers toevoegen die toegang behoren te hebben tot het gedeelde account.


Je kunt deze toegang desgewenst later ook weer ontzeggen. Dit kun je doen door het gedeelde account te bewerken en onderin bij het overzicht van gebruikers die toegang hebben op ‘Verwijder’ te klikken naast de naam van de gebruiker die je uit het gedeelde account wilt verwijderen / loskoppelen.