Het Zaurus platform is speciaal ontwikkeld voor professionele communicatie in de zorg. Door middel van het e-mailadres waarmee geregistreerd wordt, wordt geverifieerd of je een gebruiker bent die gekoppeld is aan een medische instelling. Het e-mailadres moet een domein van zo een instelling bevatten.


Privé e-mailadressen met de extensies Gmail, Hotmail, Quicknet, etc. zijn niet toegestaan tijdens het registratieproces. Met je eigen Zaurus-account kun je echter wel anderen uitnodigen met een privé-e-mailadres en met hen communiceren – zij krijgen dan een beperkt (privé) account.


Heb je geen zakelijk e-mailadres, maar gebruikt je bedrijf wel Zaurus en wil je ook graag meedoen? Vraag dan aan de persoon die beheerder is binnen Zaurus of hij je kan toevoegen aan het bedrijfsaccount door middel van je privé e-mailadres.


LET OP: Andere collega’s kunnen je ook direct uitnodigen met je privé e-mailadres, maar dan ben je geen onderdeel van het bedrijf. Alleen de beheerder kan regelen dat je onder ‘Collega’s’ wordt weegegeven.