Welke browsers worden ondersteund door Zaurus? Afdrukken

Zaurus is via de browser te bereiken op het adres web.zaurus.io en is te gebruiken in Chrome, Firefox, Vivaldi, Opera, en Safari. Onze videobel-functionaliteit draait het beste in Chrome en Firefox.

Zorg dat de browser of desktop client die je gebruikt te allen tijde up to date is – verouderde versies van browsers worden niet ondersteund, vanwege veiligheidsproblemen, prestatieproblemen of gebrek aan technisch support.

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om de geinstalleerde desktop app te gebruiken. Deze client ondersteunt zowel videobellen als de mogelijkheid om je scherm te delen. De desktop-app gebruik je niet vanuit een browser, maar installeer je op je desktop. Deze is hier te vinden voor Windows en hier voor MacOS.