De web client van Zaurus (te bereiken via web.zaurus.io) is te gebruiken in Chrome, Firefox, Vivaldi, Opera, en Safari. Onze videobel-functionaliteit draait het beste in Chrome, Firefox, Opera of Vivaldi. Als je ook tijdens het videobellen je scherm wilt delen kun je Chrome (met onze plugin) of Firefox gebruiken.

Zorg dat de browser of desktop client die je gebruikt te allen tijde up to date is – verouderde versies van browsers worden niet ondersteund, vanwege veiligheidsproblemen, prestatieproblemen of gebrek aan technisch support.

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om de native (desktop) client te gebruiken. Deze client ondersteunt zowel videobellen als de mogelijkheid om je scherm te delen. De native client gebruik je niet vanuit een browser, maar installeer je op je desktop.