Welke beveiligingsmaatregelen neemt Zaurus? Afdrukken

Bij Zaurus staan informatiebeveiliging en privacy centraal.

Alle berichten worden verstuurd over een SSL-versleutelde verbinding. Dit betekent dat het voor derden niet mogelijk is om deze berichten te onderscheppen. Daarnaast worden berichten in de database versleuteld opgeslagen met de sterkste encryptie-sleutels.

We maken bovendien gebruik van firewalls, inbraakdetectiesystemen en inbraakpreventiesystemen.

Daarnaast maken we het mogelijk voor de gebruiker om zelf extra beveiligingsmaatregelingen te nemen. Zo kunnen de mobiele applicaties voor Android en iOS beveiligd worden met een PIN-code, die de gebruiker zelf kan instellen.

Ook heeft de gebruiker de mogelijkheid om tweefactorauthenticatie te gebruiken, wat een extra beveiligingslaag toevoegt aan het inlogsproces.

Zaurus zal nooit data overhandigen aan derden, behalve op het initiatief van de gebruiker zelf (door het instellen van een machtiging voor externe software, zoals bijvoorbeeld Zapier). In dit geval wordt de gebruiker van te voren op de hoogte gesteld welke gegevens met Zapier worden gedeeld en wordt de gebruiker gevraagd of deze hiermee akkoord gaat. Deze machtigingen kunnen op elk gewenst moment weer worden ingetrokken of stopgezet.

Je kan hier onze privacyverklaring zien.