Wat kan digitale assistente 'Chantal' allemaal? Afdrukken

De mogelijkheden van Chantal de digitale doktersassistente zijn per praktijk in te stellen. Als jouw praktijk Chantal inzet voor communicatie via chat, kun je op de website van de praktijk een gesprek beginnen met haar. Ze zal je dan aan het begin van de conversatie (nadat je je naam hebt ingevuld) vertellen wat ze voor je kan doen.


De opties zullen bestaan uit een mix van: 


 • Afspraken maken
   Chantal stelt je vragen over je medische klacht en verwijst je door naar relevante informatie. Indien nodig zal een menselijke medewerker van de praktijk na afloop telefonisch of via de chat contact met je opnemen. Ze hebben dan al de relevante informatie die je doorgegeven hebt via de chat.
 • Herhaalrecepten aannemen
   Chantal neemt je herhaalrecept aan op basis van een herhaalnummer, een foto van het etiket of jouw beschrijving. Haar collega’s zullen dit dan verwerken zodat je medicatie op tijd klaarligt.
 • Uitslagen van tests aanvragen
   Chantal kan regelen dat de assistente je terug belt of naar je chat om je je testresultaten door te geven.
 • Huisbezoeken aanvragen
   Voor patiënten die slecht ter been zijn kan het nodig zijn dat een huisarts bij hen thuis op bezoek komt. Dit kun je aanvragen via Chantal.
 • Digitale spreekkamers aanmaken
   Als een huisarts graag een scan of foto van je wil ontvangen, heb je een veilige, gemakkelijke manier nodig om dit te sturen. Wanneer je huisarts je een code heeft gegeven om toegang te krijgen tot een afgesloten chat kun je je bestand via Chantal delen.
 • Informatie aanvragen over medicatie
   Heb je vragen over medicatie? Chantal stuurt je relevante informatie.
 • Klachten aannemen
   Ben je ontevreden over je behandeling bij de praktijk of heb je een andersoortige klacht met betrekking tot de dienstverlening? Chantal neemt je klacht aan en zorgt ervoor dat deze wordt doorgezet aan het team van de praktijk.


Als jouw organisatie interesse heeft in Chantal of een maatwerk-assistent horen we graag even van je via ons contactportaal of als je liever mailt, dan kan dat via info@zaurus.nl. Ook zijn wij te bereiken via de telefoon: 072-2029123.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.
×

Some text in the Modal..