Via wat voor apparaten kan er gecommuniceerd worden met digitale assistenten? Afdrukken

Bij Zaurus begrijpen we dat men vandaag de dag regelmatig van apparaat wisselt – de één zit de hele dag te werken op een desktop computer, de ander is onderweg en gebruikt vooral een smartphone of tablet. Om aan te sluiten bij deze hedendaagse realiteit zorgen wij ervoor dat onze digitale assistenten te benaderen zijn via desktops, laptops, tablets en smartphones.

De meeste organisaties kiezen ervoor om hun digitale assistent beschikbaar te maken via hun website of online patiëntenportaal, middels een speciale live chat knop op de website. Daarnaast is het mogelijk om patiënten via ons Zaurus communicatieplatform in contact te brengen met de assistent.